informatie bezoekers

Wij proberen de Viridian City Con de grootste en leukste Pokémon beurs van Nederland te maken. Daarom hebben wij verschillende activiteiten gepland, zoals een waar toernooi met mooie prijzen, een uitlegtafel om de Trading Card Game te leren spelen, ruiltafels en natuurlijk een heleboel verkopers met tafels boordevol Pokémon producten.

Kortom: een evenement wat je niet wilt missen!

 

maaspoort den bosch

In het noorden van Den Bosch ligt de evenementenhal de Maaspoort. De Maaspoort is niet alleen makkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV. Vanaf het station 's-Hertogenbosch rijden er 3 verschillende buslijnen die bijna voor de deur van de Maaspoort stoppen.

Er is genoeg parkeerplek en parkeren is bovendien gratis!

 

De Viridian City Con zal open zijn van 11:00 tot 17:00 uur

Je Tickets koop je  online - wel zo makkelijk

Door je tickets vooraf te kopen, ben je sneller binnen en bespaar je bovendien geld. De ticket prijzen zijn als volgt:

  • Algemene toegang - 1 persoon: €6 (€7 aan de deur)
  • Algemene toegang + toegang TCG toernooi: €15 (slechts 20 plekken beschikbaar)
  • Familieticket - tot max 4 personen: €20 (€22 aan de deur)

Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen! Ook zal het laatste uur (vanaf 16:00u dus) de entree gratis zijn!

Toegang tot het toernooi is alleen online beschikbaar. Algemene toegang en het familieticket zijn goedkoper als je vooraf reserveert. Ticket zijn nu hier te koop!

een zaal vol pokémon

Natuurlijk kunnen er op een Pokémon beurs geen verkopers ontbreken. De Viridian City Con pakt dit groots aan: er zullen meer dan 130 tafels vol met Pokémon spullen aanwezig zijn op de beurs! Niet alleen gloednieuwe spullen zul je hier kunnen krijgen, maar ook losse kaarten, graded kaarten, handgemaakte spullen en nog veel meer.

 

Voor een lijst van standhouders die aanwezig zullen zijn, kijk op onze Instagram.
De plattegrond zal binnenkort ook op de site gepost worden.

Eten & drinken

De Maaspoort heeft een eigen catering en deze zal de gehele dag open zijn. Onder andere friet, snacks en broodjes zullen op het menu staan. Natuurlijk is er ook koffie, thee of fris beschikbaar. 

Het is niet de bedoeling om eigen consumpties mee te nemen.

neem je ruilmap mee!

Wat is een Pokémon evenement zonder de mogelijkheid om te kunnen ruilen? Juist, helemaal niks!

In de Maaspoort is een apart deel afgezet om te kunnen ruilen. Natuurlijk ben je niet beperkt tot deze ruimte en mag overal in de zalen met je ruilmap rondlopen en kijken of jij je verzameling compleet kan maken. Er zullen genoeg standhouders zijn die ook in zullen zijn voor een mooie trade.

test je vaardigheden in een echt toernooi

Tijdens de Viridian City Con zal er een TCG toernooi plaatsvinden. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar en er zijn mooie prijzen te winnen! Koop dus snel je ticket voordat alle plekken vol zitten! Het formaat zal standard (E-Block) best of one zijn er en zullen 4 of 5 rondes worden gespeeld van 30 min per ronde.

Heb je nou altijd al willen weten hoe het spel nu precies werkt? Dan hebben we naast het TCG toernooi ook tafels waar iemand het spel aan je uit kan leggen en waar je direct een kant en klaar deck kunt kopen om je eerste match aan te gaan. Wie weet win je dan bij een volgend toernooi wel die mooie hoofdprijs!