informatie Standhouders

Een beurs is natuurlijk niks zonder verkopers. De tafeltjes zijn misschien ietsje duurder dan je gewend bent van een Pokémon evenement, maar wij zijn niet uit op winst. De opbrengst van de tafels en ticketverkoop zullen dus allemaal naar het organiseren van de Viridian City Con gaan: zaalhuur, personeel en prijzen voor het TCG toernooi.

Er zijn deze keer 2 zalen: de grote zaal waarin alle verkopers staan en de kleine zaal waarin het toernooi plaatsvindt, de ruiltafels staan en waar andere activiteiten zijn.

Om alles goed te laten verlopen, hebben wij enkele regels opgesteld. Bij het reserveren van een tafeltje ga je automatisch akkoord met de regels. Lees ze dus goed door. 

Regels

  • De Maaspoort is vanaf 08:30 uur open voor opbouw. Zorg ervoor dat je vóór 10:30 binnen bent want dan gaat de zijdeur dicht. Laden en lossen  kan via de deuren aan de achter- en zijkant van de Maaspoort. Bezoekers zullen vanaf 11:00 toegelaten worden tot de zaal.
  • Bij binnenkomst krijg je een stempel zodat duidelijk is dat je een verkoper bent. Je kunt met deze stempel heel de dag in en uit lopen. Je hoeft dus geen apart ticket te kopen voor entree. Per tafel krijgen 2 verkopers een stempel. Overige 'helpers' die later binnenkomen gaan via de normale entree en moeten dus een entree ticket kopen (heb je dus 2 tafels, mogen er 4 verkopers zijn).
  • Kijk vooraf op de plattegrond waar jouw standplek is, zodat je ongeveer weet waar je moet zijn. De plattegrond zal gedeeld worden via een mail die later volgt.
  • Blijf met je producten altijd binnen de afmetingen van je standplek. Dit op last van de brandweer en het bezoekersgemak. Indien je een extra stellingkast mee wilt nemen, vraag hiervoor van tevoren toestemming. We zullen dan kijken wat mogelijk is.
  • Er mag niet voor het einde van de con opgeruimd worden. Dit om ervoor te zorgen dat er geen leegloop plaatsvindt. Het laatste uur is er gratis entree en ook deze bezoekers willen we graag een volledige en goede ervaring geven.
  • Afmelding voor de Viridian City Con kan tot uiterlijk 2 weken van tevoren met terugbetaling van de standplaats kosten. Annuleer je jouw plek niet of later dan 29 oktober, zal geen terugbetaling plaatsvinden. Na annulering heb je geen recht meer op je plek.
  • Verkoop van eten en drinken is helaas niet toegestaan. Dus ook geen Japanse snacks, frisdranken en dergelijke. Helaas staat de lokatie dit niet toe.
  • Fakes zijn niet toegestaan. Zodra we zien dat je fakes/namaak kaarten verkoopt, zal je een waarschuwing krijgen en moet je de verkoop van deze namaak producten direct staken. Indien je hier niet akkoord mee gaat of je blijkt ze later alsnog te verkopen, wordt je verzocht de beurs te verlaten. Je zal hierdoor ook niet meer welkom zijn op vervolg edities en je standgeld niet terug krijgen.
  • Ruim je eigen rotzooi op na afloop van de beurs en laat je tafeltjes schoon achter! Er staan overal prullenbakken en er is ook een container aanwezig voor karton.
  • Let goed op je spullen. Bij de laatste beurzen (door heel Nederland) is het helaas vaker voorgekomen dat er spullen zijn gestolen. Er lopen bewakers rond, dus mocht je iets verdachts zien, laat het mij of een van de bewakers direct weten. Zij zijn bevoegd om tassen te mogen doorzoeken etc. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gestolen voorwerpen.

tafels

Of je nou een professionele verkoper, een hobbyist of een artiest bent, iedereen is welkom om te verkopen op de Viridian City Con.

Wil jij graag met een tafeltje op de beurs staan, koop hieronder dan direct je tafels en ben verzekerd van een plekje. Meer informatie zal later per mail volgen. Heb je in de tussentijd vragen, neem dan contact met ons op via het formulier op de site, stuur een appje of mail naar info@viridiancitycon.nl

Helaas zal er geen elektriciteit aanwezig zijn in de zaal. Hou hier dus rekening mee! 

Wil je een muur achter je tafel, meld dit dan in de notitie van de bestelling en we proberen hier rekening mee te houden. Dit kunnen wij echter NIET garanderen!

Uitverkocht

Standhouder Tafel - 200x80

€ 55,00
Uitverkocht

Standhouder Tafel - 200x80

€ 55,00

Een tafel van 200cm x 80cm

Iedere tafel komt standaard met 1 stoel

Uitverkocht

Halve Standhouder tafel - 100x80

€ 30,00
Uitverkocht

Halve Standhouder tafel - 100x80

€ 30,00

Een halve tafel van 100cm x 80cm

Iedere tafel komt standaard met 1 stoel